Inrichten keukenladen? Als u denkt aan het inrichten van keukenladen is het vast niet zo moeilijk. Toch komt er meer bij kijken als u uw keukenladen en kasten inricht. Hoe meer u het georganiseerd heeft hoe makkelijk het is om alles terug te vinden.

Inspiratie opdoen? Ontvang gratis keukenmagazines >>

Inrichten Keukenladen

Als u begint met het inrichten van een keukenladen moet u als eerst kijken hoeveel ruimte u heeft. Aan de hand hiervan kunt u beginnen met het inrichten. Zo hebben verschillende keukenzaken producten uitgebracht die u kunnen helpen tijdens het organiseren van uw keukenladen. Hier onder kunt u zien welke hulpmiddelen er allemaal zijn.

IKEA

Bij Ikea heeft u keuze uit verschillende producten voor een lage prijs. Zo hebben ze bestekbakken van verschillende materialen. Meeste bestekbakken zijn standaard verdeeld in vakjes die u niet kunt aanpassen.

Zo is er een vak voor elk bestek stuk. Ook hebben ze onder andere kruiden rekjes en houten kistjes waar u uw potjes in kan bewaren. Door dit te hanteren kunt u veel ruimte besparen. Zie hier onder de bestekbakjes,  kruiden rekjes en kistjes van de Ikea. Voor meer informatie klik hier.

inrichten keukenladen Hout inrichten keukenladen kunststof inrichten keukenladen kistje inrichten keukenladen kruiden rekje

 

Bulthaup

Bij Bulthaup kunt u niet alleen keukens kopen maar ook de uitvoering van de keukenkasten. Ze werken met een oog voor elk detail. Zo hebben ze bij Bulthaup de “Werkkast” ontworpen. Hierdoor heeft u al het keukengerei direct bij de hand zoals ze dat ook bij Bulthaup zeggen.

De werkkast bestaat uit alle verschillende vakken en lagen waar ze gebruik maken van houten planken. Het is zo ingedeeld dat het bestek en kookgerei waar u het meest mee kookt op de bovenste plank ligt en zo wordt er naar beneden ingedeeld.

Ook heeft Bulthaup naast de “Werkkast” nog een kleinere uitvoering. Deze is ongeveer hetzelfde als de dubbel deur werkkast maar is de smalle versie met één deur. Hierbij hebben ze een aluminium framedeur geplaatst waar u naar wens kan uitbreiden. Deze kan voorzien worden van voorraadbakjes, specerijenpotjes en een vak speciaal voor de olie en azijn. Klik hier voor meer informatie,

Bulthaup werkkast inrichten keukenladen   Bulthaup werkkast small inrichten keukenladen

Meer inspiratie opdoen? Vraag nu gratis keukenmagazines aan >>